Bygg om, förnya och förbättra ditt hem

Välj Niklas Erik Bygg AB när hemmet behöver byggas ut

Bygg om och få ett nytt hem. Vi hjälper dig med planering, projektering och utförande för stora och små ombyggnationer. Börja med att kontakta oss, så startar vi vägen mot ett nytt uterum, altan, garage och andra utbyggnader och ombyggnader.

Ombyggnation och renovering för företag och privatpersoner

Att bygga om är att göra livet bättre och ditt hem bekvämare, och ofta krävs det mindre än vad många tror för att kunna omvandla ett boende som kanske är på gränsen till för litet till att bli helt perfekt i storlek. Med bra idéer, planering och duktiga hantverkare blir resultatet precis vad du behöver. Vi hjälper gärna till och arbetar gärna med uppdrag som rör ombyggnationer för både företag och privatpersoner. Ett gott råd från oss är att tänka långsiktigt i planeringsfasen, det gör att du får en ombyggnation som verkligen kommer att hålla många år. Gör också en budget redan från början och tänk på att många faktorer, en del okända vid starten, kommer att kunna påverkar kostnaderna. Vi hjälper dig gärna med goda råd och lämnar alltid en kostnadsfri offert. Boka ett möte här!

Hantverkare med kompetens och skicklighet

Välj rutin och erfarenhet när du väljer byggpartner för din ombyggnation. Vi har stor erfarenhet av att bygga ut hus och fastigheter – både vad gäller att bygga på en ovanvåning eller att bygga ut på markplan, skapa bostäder eller utveckla kontorsbyggnader. Till oss kan du vända dig och få ett byggföretag som tar helhetsansvar med ett stort nätverk av kompetenser som mark- och entreprenad, rörläggare, elektriker, VVS och isoleringstekniker. Vi kan bygga i en rad olika tekniker och tar gärna in en provtryckning av ombyggnationen för att se att klimatskal och isolering håller tätt och ger huset rätt uppvärmning.

Här kan du läsa med om hur Boverket ser på ombyggnationer och få information om vad som gäller för bygglov. Tänk dock på att det är din kommun, i vilken fastigheten ligger, som ger tillstånd om bygglov och det är dit du vänder dig för att lämna din bygglovsansökan.