Lägg golv som får hemmet att lyfta

Golvläggare som kan sitt hantverk

Ge ditt hem vackra och snyggt lagda golv. Vi hjälper dig att förbereda underlaget och lägga in golvvärme samt se till att ditt parkettgolv, trägolv eller laminatgolv blir lagt efter konstens alla regler. Behöver du lägga golv till ditt hem i norra Uppland – är det oss du ska kontakta. Vi lämnar alltid kostnadsfri offert!

Vi hjälper dig lägga rätt golv

Med ett nytt golv kan ett rum snabbt bli som nytt igen, och att lägga tid och resurser på vackra golv är en investering som är förhållandevis liten men gör stor skillnad. När du väljer golvmaterial är det viktigt att tänka på hur du använder det rum golvet ska läggas i. Ett köksgolv används på ett annat sätt än ett sovrum, där köksgolvet ska tåla mycket mer slitage och är mer utsatt för fläckar och smuts. Fundera också på om du kan utnyttja det golv som redan finns i rummet. Trägolv, parkettgolv och även marmorgolv i entréhall och trappor kan med fördel slipas om. Är du osäker på om det går att renovera befintligt golv, eller om du behöver lägga nytt, kontakta oss för råd och hjälp!

 
Letar du efter golvläggare?

Hos oss får du snickare och golvläggare som kan golvläggning från grunden. Vi vet hur underlaget behöver förberedas och vilka material som behövs för att minska risk för fukt och drag från husgrunden. Behöver du jämna underlaget för att det ska bli ett jämnt underlag, ser vi till att lösa det också. Samma gäller om du vill ha golvvärme under golvet för att kunna ta bort element. Tillsammans med oss får du hantverkare som med noggrannhet och kunskap hjälper dig. Idag lägger vi trä-, parkett- och laminatgolv från en rad olika tillverkare och varumärken. Vill du gjuta betonggolv kan vi hjälpa till med också. Med en erfaren golvläggare blir det rätt, snyggt och tar inte så långt tid. Det tjänar du på i längden!