Niklas Erik Bygg AB ger dig ett nytt kök

Köksrenovering som gör drömköket verkligt

Niklas Erik Bygg AB​​​​​​​ hjälper dig att renovera ditt befintliga kök, både vad gäller mindre justeringar eller om du vill riva ut allt och rita om arbetsstationerna för att skapa en bättre och smartare planlösning. Ska du bygga ett nytt hus, blir självklart köket en del i det projektet och självklart kan du få hjälp med även detta.

Planera ditt nya kök och bygg tillsammans med oss

Köket är ett av hemmets viktigaste rum. Det ska rymma både matlagning och umgänge på ett sådant sätt att det blir lätt att förbereda och laga maten och lätt att umgås tillsammans. Ett gott råd när det gäller köksbyggen är att utgå efter dina och din familjs behov. När du står inför en köksrenovering eller ska bygga nytt hus, så lägg extra tid på att planera arbetsytor och hur du vill att köket ska kännas. Vi hjälper dig gärna med planeringen och kan lämna input och goda idéer på hur du utnyttjar den yta som finns allra bäst. Tänk också igenom vilka material du vill ha i köket. Kanske är ett klinkergolv enkelt att städa, men kan också bli stelt och hårt att stå på under lång tid. Bänkskivor, oavsett om du vill ha marmor, trä eller laminat, ska vara tåliga och lätta att sköta. Tänk gärna långsiktigt och satsa heller lite extra så att du vet att du kommer att vara nöjd.

Här finns hela ditt nya kök

Du kan använda oss för mindre delar i din köksrenovering, som att byta bänkskiva eller slipa om golvet. Eller så gör du en helrenovering och använder oss som din byggpartner hela vägen. Idag hjälper vi företag och privatperson med små och stora uppdrag. Vi kan ta ansvar för hela din köksrenovering och har duktiga och pålitliga hantverkare i vårt nätverk. Det gör att vi kan ta in rörläggare och elektriker när det behövs, precis som målare och murare. Har vi inte kompetensen själva, så kan vi ändå lösa uppdraget med kvalitet och trygghet.
 
Vill du veta mer om oss, eller boka in rådgivning för att få en kostnadsfri offert?