Kvalitet och hantverkskunnande

Välkommen till Niklas Erik Bygg AB


Niklas Erik Bygg AB ägs och drivs av Niklas Erik Öhman. Idag är det ett etablerat bygg- och snickeriföretag som hjälper företagskunder och privatpersoner i norra Uppland med olika bygg- och renoveringsprojekt. ​​​​​​​NEBygg erbjuder tjänster inom byggnation, nyproduktion, renoveringar och städning. Niklas har över 20 års erfarenhet inom byggbranchen med fokus på kvalité och miljö.
Allt som vi levererar är utfört enligt branschregler och föreskrifter, vilket betyder att du kan känna dig trygg och säker som kund. Med mångårig erfarenhet inom branschen och en mängd olika uppdrag finns det en stor kunskapsbank som du får tillgång till när du väljer oss. 

Av oss får du hantverkare som är utbildade, erfarna och med gedigen kompetens. Tillsammans med ett nätverk av specialister inom elektricitet, VVS och rörläggning kan vi ta ansvar och hjälpa dig med ditt projekt från början till slut. Det gör också att vi kan hjälpa till med omfattande renovering och nybyggnationer såväl som att gå in som underleverantör på ett större byggprojekt. 

Vill du veta mer om vilka kunder och uppdrag vi har arbetat med, och kanske även besöka något av våra projekt och uppdrag, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 070 - 783 33 18. Du kan också lämna en offertförfrågan eller ställa en fråga om något kommande projekt direkt via vår webbsida. 

Har du frågor och vill veta mer om Niklas Erik Bygg AB?


Välkommen att kontakta oss direkt på:
Telefon: 070 - 783 33 18
E-post: info@niklaserikbygg.se