Renovera badrummet tillsammans med Niklas Erik Bygg AB

Säker, trygg och snygg badrumsrenovering

Att renovera badrum eller bygga ett helt nytt badrum kräver kunskap och certifierade hantverkare inom våtrum. Då Niklas Erik Bygg AB arbetar tillsammans med olika underleverantörer får du allt som behövs för att se till att resultatet blir snyggt och funktionellt, men också att ditt nya badrum har fuktspärrar och tätskikt som kommer att hålla under många år. 

Bakom lyckade badrumsrenoveringar finns planering, goda råd och kunskap

Är det något rum i din hem och ditt hus som du ska lägga både tid och resurser på hantverkare, så är det badrum och tvättstuga. När det handlar om vatten och att skydda huset mot fuktskador och vattenläckor så tjänar du på att satsa på kompetens och hantverkskunnande. Inte bara för att försäkringsbolag kräver godkända och certifierade hantverkare inom våtrum- och badrum för att din försäkring ska gälla, utan också för att du kan få ett badrum som förhöjer hemmet och som du kan trivas i under lång tid. Ta hjälp av oss på Företagsnamnet. Vi har många års erfarenhet av både renovering och nybyggnation av badrum.

Gör så här när du vill renovera eller bygga nytt badrum

Sätt en budget, och fundera på vilka delar i badrummet som är viktiga för familjens behov. Kanske är det avgörande med ett badkar, men förvaringen i form av skåp och hyllor kan vara mindre omfattande. Eller så är det absolut nödvändigt med dubbla handfat och en tvättmaskin, vilket gör att en dusch blir ett bättre val än badkar. Fundera också igenom materialval och tänk på att lägga mer resurser på ytor med mycket slitage, som exempelvis golv, medan ytor som inte används lika mycket kan få ett billigare material. Vi hjälper dig gärna med goda råd och idéer – och hjälper dig hela vägen. Tillsammans med vårt nätverk av elektriker, rörläggare och specialister inom VVS har du alltid tillgång till den kompetens ditt byggprojekt kräver.
 
Vill du renovera eller bygga om ditt badrum? Kontakta Niklas Erik Bygg för goda råd, kunskap och offertförslag, och boka ett kostnadsfritt möte.