Få hjälp med försäkringsskador av Niklas Erik Bygg AB

Behöver du hjälp med att återuppbygga upp och återställa ditt hus?

Vattenskador, hussvamp, mögelangrepp eller brand – att vara husägare kan vara utmanande. Har du råkat ut för en skada som täcks av försäkring och behöver hjälp med återställning är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har bred erfarenhet och kan hjälpa både företag och privatpersoner. Tänk dock på att du måste anmäla skadan direkt till försäkringsbolaget innan du anlitar hantverkare. Niklas Erik Bygg AB är inte kopplat till något försäkringsbolag.

Vad behöver försäkringsbolaget veta vid en försäkringsskada

Det allra viktigaste vid försäkringsskador är att du anmäler den direkt. När du anmäler skadan, se till att du har samlat ihop all fakta som är möjlig och är förberedd på frågor. Det gör att försäkringsbolaget snabbare kan komma igång med bedömningen av skadan och även i ett senare skede din ersättning. Ibland behövs det tas prover eller så måste kontroller göras för att se omfattning och art av skada.

Se också till att du vet vad som ingår i din hem- och villaförsäkring. Det kan vara en god idé att regelbundet stämma av innehållet i hem- och villaförsäkringen mot vilka behov du tror att du har. Det är inte alls omöjligt att detta ändras under tiden. Behöver du mer information kring vad en försäkring bör innehålla för att skydda ditt hus på ett bra sätt, kan du läsa mer här eller här. Det är också en god idé att jämföra olika villkor från olika försäkringsbolag för att se att du får det skydd som passar ditt hus bäst.

Fuktskador, mögelangrepp och skadedjur

Oavsett vad du har drabbats av kan vi hjälpa dig att återställa ditt hem till befintligt skick. Du kan få hjälp med att renovera ditt vattenskadade badrum eller hjälp med att återställa golv och väggar efter angrepp av hussvamp. Tillsammans med oss får du hantverkare som har kompetensen och kunskapen att se vad som kan behållas och vad som måste göras om för att huset och fastigheten ska må bättre. I vårt nätverk finns en rad olika specialister som hjälper dig på vägen fram till ett nytt vackert hem igen.